pexels edoardo slapendeaap

Slaap verbeteren

Volg de cursus sofrologie & slaap

Door ontspanning te bevorderen en stress en angst te verminderen, kan sofrologie je helpen om gemakkelijker in slaap te vallen, in slaap te blijven en fris wakker te worden. Sofrologie is effectief gebleken in het verbeteren van de slaap en het behandelen van slaapproblemen, in het bijzonder voor mensen die stress en angstgerelateerde slaapproblemen ervaren. 

Waarom kies je voor de Compliment Groep?
Nieuwe methodiek

Dit programma biedt nieuwe en gevarieerde technieken om beter te slapen en het herwinnen van energie en vitaliteit.

 

Een persoonlijk traject

Een persoonlijke methode aanleren online (of op locatie) voor ontspanning en activering van lichaam en geest. Afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Overal toepasbaar

Op je werk, in de auto, tijdens een wandeling. Het is een methodiek bestaande uit praktische oefeningen. Door dagelijkse oefening krijg je meer en meer resultaat.

Stress en mentale overbelasting voorkomen

Sofrologie is geen tovermiddel tegen stress, pijn of mentale problemen maar het kan ons helpen aanvoelen wanneer het allemaal te veel dreigt te worden en we de pauzeknop moeten indrukken. De eenvoudige oefeningen nodigen uit om overal te kunnen ontspannen, ook midden in de spanning van het leven. Alleen zo voorkomen we dat al dat ‘bezig zijn’ en gepieker de spuigaten uitloopt.

Hoe werkt het?

 Je kunt ervoor kiezen de cursus volledig online te volgen. 

Geef je de voorkeur aan een individueel traject op locatie? Dat kan ook, maak dan een afspraak.  

Start jouw proces
1
Aanmelden voor cursus

Welk thema spreekt jou het meeste aan? Bij elke cursus ontvang je naast de oefeningen ook nog aanvullende tips, o.a. over voeding en ademhaling. Het ademhalings- en spijsverteringsproces zijn autonoom, ze zijn wel beiden te beïnvloeden.

2
Toegang en mogelijkheden

Er zijn 2 mogelijkheden: online, volledig zelfstandig óf met begeleiding op vaste momenten met de online omgeving als aanvulling. Ontdek wat het beste werkt voor jou!

3
Nieuwe oefeningen

Bij een online cursus ontvang je een nieuwe oefening op een vast tijdstip, zodat je weet wanneer je weer de volgende stap kunt zetten in jouw traject.

a23 4536vkrbvk
Wil jij ook meer rust ervaren in je hoofd en in je lichaam?

Start vandaag nog! Meld je aan en Loes helpt je graag verder met jouw traject!