a23 4537abijgesneden4

Over de Compliment Groep

Aan de basis van welzijn en vitaliteit

De Compliment Groep ondersteunt mensen in het proces van persoonlijke groei. Dit doen wij op praktische wijze door aan de slag te gaan met sofrologie en ademwerk.

The only way to do great work is to love what you do

– Steve Jobs –

 

Onderdeel van de Compliment Groep:

Sofrologie.nu

Ademcoaching.nu

De basis van Compliment Groep
Terug naar jezelf

De zoektocht naar een heldere geest en ontspannen lichaam begint met bewustwording. Wat we daarnaast belangrijk vinden is dat je plezier ervaart tijdens deze zoektocht. Het leven is tenslotte al serieus genoeg. Bij de Compliment Groep kiezen we daarom voor een nuchtere, luchtige en toegankelijke aanpak.

De tijd is nu

Veel mensen ervaren een verstoorde balans tussen lichaam en geest. Toch voelt het vaak veiliger om te blijven zitten waar je zit. Daar los je echter niets mee op. Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Ergens weet je dat het anders moet, maar waar begin je? Het is aan jou om in actie komen en er iets aan te doen.

Een frisse start

Bij de Compliment Groep weten we hoe belangrijk het is om je goed te voelen en om rust te ervaren. Zit je namelijk lekker in je vel, dan slaap je beter, heb je meer focus, ben je vriendelijker; voor jezelf en voor anderen, kun je beter ontspannen, ben je creatiever en maak je eenvoudiger keuzes voor jezelf.

Op de werkvloer

Tevreden medewerkers zorgen voor minder ziekteverzuim. Simpelweg door de terugloop van burn-outs, oververmoeidheid en overspanning. De definitie van een win-win situatie.

Als werkgever richt je jezelf het liefst op je kernactiviteiten. Je weet ook dat je medewerkers een essentiële factor vormen in het succes van je organisatie. Echter kun je niet al je kostbare tijd erin steken.

image 2

Persoonlijke groei

Met de juiste handvatten leveren we een bijdrage aan het creëren van zelfinzicht, zonder daarbij op de stoel van de therapeut te gaan zitten. Wij brengen mensen in beweging, en dat doen we op ónze manier.

Reduceren verzuim

Om het verzuim te reduceren of beter nog om preventief aan de slag te gaan, is het fijn om dat uit te kunnen besteden aan iemand die snel ziet wat je medewerkers nodig hebben. Wij zetten ons in voor veerkrachtige medewerkers

Jij hebt immers al genoeg te doen en hebt niet altijd de gelegenheid om hier tijd voor vrij te maken. Dan is het handig om een specialist in te schakelen.

 

Hoe werkt het?

Je werknemers kunnen zich aanmelden voor een cursus, zomaar een aantal losse oefeningen, inspiratie sessie of voor een persoonlijk traject.

Als bedrijf kun je een lidmaatschap afsluiten voor al je werknemers, maar het kan ook voor een individuele collega die er behoefte aan heeft.

Maak een afspraak
1
Aanmelden voor cursus

Welk thema spreekt jou het meeste aan? Bij elke cursus ontvang je naast de oefeningen ook nog aanvullende tips, o.a. over voeding en ademhaling. Het ademhalings- en spijsverteringsproces zijn autonoom, ze zijn wel beiden te beïnvloeden.

2
Toegang en mogelijkheden

Er zijn 2 mogelijkheden: online, volledig zelfstandig óf met begeleiding op vaste momenten met de online omgeving als aanvulling. Ontdek wat het beste werkt voor jou!

3
Nieuwe oefeningen

Bij een online cursus ontvang je een nieuwe oefening op een vast tijdstip, zodat je weet wanneer je weer de volgende stap kunt zetten in jouw traject.

a23 4536vkrbvk
Wil jij ook meer rust ervaren in je hoofd en in je lichaam?

Start vandaag nog! Meld je aan en Loes helpt je graag verder met jouw traject!