priscillaunsplashwelzijn

Welzijn verbeteren

Volg de cursus verbeter je welzijn

Met deze cursus ga je aan de slag met het verbeteren van verschillende aspecten in je leven, waaronder lichamelijke gezondheid, geestelijke gezondheid en persoonlijke groei. De technieken van de sofrologie, worden gekenmerkt door hun eenvoud, aanpasbaarheid aan het dagelijks leven en hun gerichtheid op concrete, snelle resultaten. Ook wordt er aandacht besteed aan je voeding en diverse ademtechnieken.

Waarom kies je voor de Compliment Groep?
Persoonlijke ontwikkeling

Gedurende de 10 sessies leer je 10 verschillende sofrologie en adem technieken, die je helpen om je lichaam en geest te ontspannen, en ook het ontwikkelen van een positieve en kalme levenshouding.

Eenvoud

Door middel van eenvoudige, originele en doelgerichte oefeningen leer je nieuwe vaardigheden om stress en negatieve emoties te reguleren en een positieve en rustige levenshouding te ontwikkelen.

Overal toe te passen

Deze trainingsmethode wordt internationaal gewaardeerd voor zijn eenvoudige en effectieve technieken, de toepasbaarheid in het dagelijks leven, zowel thuis als in je werkomgeving.

Meer over persoonlijk welzijn

Door je te concentreren op het persoonlijk welzijn kun je je algemene levenskwaliteit verbeteren en beter omgaan met de uitdagingen en spanningen die zich kunnen voordoen. Het verbeteren van persoonlijk welzijn is een reis die tijd en moeite kost. Heb geduld met jezelf en neem kleine stappen in de richting van positieve verandering. 

Je leert technieken die je in staat stellen om zelfstandig aan de slag te gaan. Deze cursus helpt je bij het herkennen van de invloed van stressfactoren op jouw leven, de impact op jouw lichaam, geest en emoties evenals het effect op jouw gedrag.

Hoe werkt het?

 Je kunt ervoor kiezen de cursus volledig online te volgen, met begeleiding op vaste momenten.

Geef je de voorkeur aan een individueel traject op locatie? Dat kan ook, maak dan een afspraak.  

Start jouw proces
1
Aanmelden voor cursus

Welk thema spreekt jou het meeste aan? Bij elke cursus ontvang je naast de oefeningen ook nog aanvullende tips, o.a. over voeding en ademhaling. Het ademhalings- en spijsverteringsproces zijn autonoom, ze zijn wel beiden te beïnvloeden.

2
Toegang en mogelijkheden

Er zijn 2 mogelijkheden: online, volledig zelfstandig óf met begeleiding op vaste momenten met de online omgeving als aanvulling. Ontdek wat het beste werkt voor jou!

3
Nieuwe oefeningen

Bij een online cursus ontvang je een nieuwe oefening op een vast tijdstip, zodat je weet wanneer je weer de volgende stap kunt zetten in jouw traject.

a23 4536vkrbvk
Wil jij ook meer rust ervaren in je hoofd en in je lichaam?

Start vandaag nog! Meld je aan en Loes helpt je graag verder met jouw traject!