energiespringendemanpexels

Energieniveau verhogen

Volg de cursus energieniveau verhogen

Als je goed luistert naar je lichaam, weet je wanneer je slaap, eten en drinken nodig hebt. Voor meer energie in korte tijd kun je ook adem- of sofrologie oefeningen doen, aangevuld met passende voedingstips, kun jij je weer snel energiek voelen.

 

Waarom kies je voor de Compliment Groep?
Gevarieerd aanbod

Wij maken gebruik van de sofrologie methodiek aangevuld met ademhalingstechniek

Op elk moment

Heb je een lidmaatschap? Log in wanneer jij energie nodig hebt.

Je bepaalt zelf je succes

Zowel met sofrologie als ademwerk bestaat de kracht uit herhaling. Het is net als leren pianospelen.

Energie gedurende de dag

Volgens Wikipedia is energie “de capaciteit van een systeem om warmte, licht of beweging te produceren”. Ook mensen hebben nodig om te kunnen bewegen, denken en ons warm te houden. Onze energie wordt door vele factor beïnvloed. Onze omgeving, natuurlijke fenomenen, geuren, kleuren, situaties, mensen, muziek en nog veel meer. Zelfs de spullen om ons heen kunnen invloed hebben op hoe we energie voelen in ons lichaam. Er wordt soms zoveel dingen van je verwacht, dat je jezelf en je eigen energie behoefte al makkelijk voorbijloopt. Dat kan allerlei oorzaken hebben, ieder mens is immers uniek. Waar gaat jouw energie naar toe?

 

Hoe werkt het?

Om je energie te verhogen hebben we allerlei oefeningen vanuit de sofrologie en ademwerk voor jou op een rijtje gezet. Daarnaast vullen wij dat aan met tips op het gebied van voeding.

Start jouw proces
1
Aanmelden voor cursus

Welk thema spreekt jou het meeste aan? Bij elke cursus ontvang je naast de oefeningen ook nog aanvullende tips, o.a. over voeding en ademhaling. Het ademhalings- en spijsverteringsproces zijn autonoom, ze zijn wel beiden te beïnvloeden.

2
Toegang en mogelijkheden

Er zijn 2 mogelijkheden: online, volledig zelfstandig óf met begeleiding op vaste momenten met de online omgeving als aanvulling. Ontdek wat het beste werkt voor jou!

3
Nieuwe oefeningen

Bij een online cursus ontvang je een nieuwe oefening op een vast tijdstip, zodat je weet wanneer je weer de volgende stap kunt zetten in jouw traject.

a23 4536vkrbvk
Wil jij ook meer rust ervaren in je hoofd en in je lichaam?

Start vandaag nog! Meld je aan en Loes helpt je graag verder met jouw traject!